Stapril 2024

Versneld stappen zetten
April staat in het teken van Stapril, een initiatief waarbij we iedereen uitdagen om dagelijks 10.000 stappen te zetten. We zitten te veel achter een beeldscherm en bewegen vaak te weinig. En dat terwijl je gezondheid en vitaliteit juist zo belangrijk is! Tijd voor actie! Stapril gaat jou helpen om meer in beweging te komen. 
Dit jaar tellen alle bewegingsvormen mee. Met een geïntergreerde omrekentool kan je activiteiten zoals yoga, zwemmen, fietsen en tuinieren omrekenen in stappen.

Kom in beweging voor ParkinsonNL!
Tijdens deze uitdaging gaat het niet alleen om persoonlijke vitaliteit, maar tevens is het een inspanning met een groter doel: meer onderzoek naar parkinson, de snelstgroeiende hersenziekte ter wereld. Door mee te doen draag je bij aan donaties voor ParkinsonNL, die investeert in onderzoek, innovaties en voorlichting. Zo kunnen we samen versneld stappen zetten en parkinson een halt toe roepen.

Verschillende grote bedrijven doen mee aan deze stappenchallenge, maar jij kunt als particulier natuurlijk ook meedoen! Maak je werkgever enthousiast en schrijf je als bedrijf of particulier nu in, elke stapt telt! Meer informatie over dit evenement vind je op: www.stapril.nl