Nijmeegse Vierdaagse 2024

Nog te gaan:

Op 16 juli 2024 start de 106de 4Daagse van Nijmegen. Heb jij een startbewijs weten te bemachtigen voor het grootste wandelevenement van de wereld, zet je dan vier dagen lang in om aandacht te vragen voor de ziekte van Parkinson én geld in te zamelen voor ParkinsonNL.

Parkinson is de snelstgroeiende hersenziekte ter wereld. Een meedogenloze ziekte die voor komt bij jong en oud, mannen én vrouwen. ParkinsonNL voelt een enorme urgentie om versneld stappen te zetten voor een wereld zonder deze ziekte. Wat fijn dat jij daarin wilt bijdragen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We zetten alles op alles om de ziekte af te remmen en in de toekomst te voorkomen. Met de opbrengst van jouw actie financieren we baanbrekend onderzoek naar parkinson en verbeteren we de kwaliteit van leven voor mensen met parkinson of parkinsonisme. ParkinsonNL heeft het CBF-keurmerk en maakt deel uit van Parkinsonalliantie Nederland. Hierin werken de belangrijkste organisaties (Parkinson Vereniging, ParkinsonNet, Dutch Parkinson Scientists en ParkinsonNL) intensief samen.

Wat kun je verwachten van ParkinsonNL tijdens de 4Daagse:

  • Een eigen actiepagina op devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf of jouw team te promoten;
  • Tips voor het werven van sponsoren;
  • Twee actieshirts;
  • Toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland;
  • Mogelijkheid om mee te lopen met de officiële vlaggenparade;
  • Kenningsmakingsborrel daags voorafgaand aan de 4Daagse;
  • Een attentie op de Wedren na het behalen van het felbegeerde Vierdaagse kruisje.

Veel plezier met alle voorbereidingen en zet ‘m op! Elke stap telt!

Wil je jouw wandelprestatie inzetten voor ParkinsonNL? En heb je nog specifieke vragen? Stuur dan een e-mail naar acties@parkinson.nl.

ParkinsonNL

acties@parkinson.nl
www.parkinson.nl