Crossfit against Parkinson

Nog te gaan:

Als gevolg van de Parkinson ben ik, Titus Arkema, afgekeurd en sinds november 2023 met pensioen. Vervelen doe ik mij niet. Om de progressie van de Parkinson zoveel mogelijk af te remmen sport ik veel (6x per week).

Wij zijn een hecht gezin en erg begaan met elkaar. Kort nadat ik de diagnose Parkinson kreeg
bekroop ons een gevoel van machteloosheid over hetgeen mij overkwam. Mijn zoon Jamal wilde iets doen om invulling te geven aan die machteloosheid en kwam met het idee om een event te organiseren vanuit zijn professie. Met dit event wil hij dan geld inzamelen om dit vervolgens te doneren aan ParkinsonNL en zo een bijdrage leveren aan het onderzoek inzake Parkinson.
Zo is de actie “Crossfit against Parkinson” ontstaan! 

Het event vindt plaats op zondag 23 juni in Dordrecht. Het is onderverdeeld in een zevental Hero WOD’s. WOD staat voor Workout Of the Day, een verzameling oefeningen die uitgevoerd moeten worden. Een Hero WOD is een WOD die is opgedragen aan een gesneuvelde militair en is over het algemeen net iets zwaarder dan een reguliere WOD.

De deelnemers aan dit event kunnen zichzelf inschrijven voor één of meerdere Hero WOD’s en betalen per WOD een vooraf bepaalde bijdrage die in zijn geheel wordt gedoneerd. Daarnaast willen wij de atleten die meedoen aan dit event in de gelegenheid stellen zich te laten sponsoren, om zo nog meer te kunnen doneren aan ParkinsonNL.