24 uur live DJ-set voor Parkinson

Pieter van Berkel

Opgehaald

3.202
640% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Lieve geïnteresseerden,

Vorig jaar hebben wij €2.755 opgehaald voor ParkinsonNL door 24-uur lang live te DJ’en! Dit leek ons voor herhaling vatbaar dus ook dit jaar zullen wij ons weer gaan inzetten voor het goede doel!!

Van 16 op 17 juni '23 zullen wij vanaf 18:00 de klok rond DJ’en. Dit jaar pakken we het groots aan, er is namelijk ook de mogelijkheid om langs te komen en met ons mee te feesten! Wij verzorgen het bier, jullie de donaties!

Met onze 24 uurs-actie willen we geld inzamelen voor de stichting @parkinsonnl_ . Parkinson is de snelst groeiende neurologische aandoening ter wereld. Bij ouderen én - steeds vaker - op jongere leeftijd. Het leven met parkinson is voor de inmiddels 63.500 mensen als een achtbaan, waarin je je tussen hoop en vrees begeeft. Toch krijgt de ziekte en de grote impact op het persoonlijk leven nog altijd niet de aandacht en focus die ze verdient. En vooralsnog is dé oplossing niet gevonden. Er is dus meer onderzoek nodig en dat is de reden dat het ons een goed idee leek ons in te zetten voor dit goede doel.

Doneren kan uiteraard nu al, maar ook tijdens het evenement zelf is er nog de mogelijkheid hiertoe!

Meer informatie volgt snel! Volg @24uurvoorparkinson op Instagram of deze pagina om op de hoogte te blijven.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer