N

Kennedymars Someren - 80km voor ParkinsonNL

Nigel van den Heuvel

Opgehaald

1.285
257% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Beste mensen,

Ik ben niet te stoppen. Parkinson wel.

Tijdens de avond, nacht en ochtend van 1 en 2 juli ga ik de Kennedymars van Someren lopen. Dit is een uitdaging van 80km die gelopen moet worden binnen 20u. 

De uitdaging heb ik mijzelf opgelegd. In het weekend vind ik het lekker om vroeg erop uit te gaan om te fietsen of lopen. Even de gedachtes op een rijtje zetten terwijl de wereld nog slaapt. Maar, hoe kan ik er een uitdagend doel van maken? Ideeën zijn leuk, maar actie is leuker.

De uitdaging is voor mijzelf, maar ik zet mij graag om de wereld een klein beetje beter te maken. En als iedereen een klein beetje doet, dan doen we samen een hele hoop. Parkinson staat dichtbij en ik heb mogen ervaren hoe nieuwe bevindingen (medicijnen via een maagzonde ipv pil) grote positieve impact hebben op de leefkwaliteit. 

Ik ben niet te stoppen. Parkinson wel.

En jij kan hierbij helpen!

Alle beetjes helpen en iedereen is welkom om mijn tocht te ervaren. Ik start met lopen op zaterdag 2 juli om 20u. Daarna is er een tof feest met muziek en drankjes.

FAQ:

Waarom 800euro? Dat is een euro voor elke kilometer aan voorbereiding, vanaf januari 2023 tot de Kennedymars in Juli.

Wat als het streefbedrag gehaald wordt?  Dan gaat elke extra euro naar ParkinsonNL.

Kan ik nog op een andere manier helpen? Jazeker, deel de actie met vrienden, kennissen en de buurtjes. En iedereen is welkom. Neem wat vrienden mee en maak er een feestje van. Een goede sfeer en wat extra aanmoediging kan nooit kwaad. Er starten ongeveer 2000 lopers, als je naar elke loper zwaait heb je een gratis workout.

Kan ik ook verzoekjes tegen betaling doen?  Ik ken de meesten van jullie een beetje, ik zeg niet direct ja. 

Nutteloos feitje: Mijn gemiddelde snelheid is momenteel 6.1km/u. De 800km aan training, van januari tm juli is dus ongeveer 131u15minuten lopen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer