I

Zzzingrid maakt CD voor ParkinsonNL

Ingrid de Witte

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 1.300
0% Bereikt van mijn doel 175 km

Nog te gaan:

Mijn naam is Ingrid de Witte- van de Langerijt (55). In het Coronajaar 2020 werd bij mij door het bevolkingsonderzoek borstkanker geconstateerd. Ik heb me daar goed doorheen geknokt doodsbang dat ik ook nog Corona kon krijgen. Het hele scala heb ik gehad, operatie, bestraling, chemo met de bekende bijwerkingen. Helaas heeft dit niet mogen baten, want in augustus 2023 bleek ik toch ongeneeslijk ziek te zijn
Er zijn de afgelopen jaren teveel jonge vrouwen in mijn omgeving aan deze nare ziekte overleden. En daarom vind ik dat er meer onderzoek naar borstkanker moet komen. Overigens zijn er ook mannen die borstkanker hebben.
Mijn man kreeg 1 dag vóór zijn 46e verjaardag de diagnose ziekte van Parkinson, nu 13 jaar geleden. Een progressieve ziekte die bij steeds meer mensen voorkomt, ook bij steeds jongere mensen. De ziekte heeft een slopend effect op je bewegingsmechanisme, maar ook op je geest en metabolisme. Veel mensen denken dat het alleen maar bibberen is. Ook naar deze nare ziekte moet meer onderzoek gedaan worden.
Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld en 1 op 7 vrouwen krijgt borstkanker.
Dit is de reden waarom ik een grote wens heb.
Een CD maken met een keuze uit wat ik door de jaren heen gezongen heb. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Pink Ribbon en ParkinsonNL. Ik ga er zelf helemaal niets aan over houden.
Sterker nog. Het kost mij geld.
Ik heb jarenlang in verschillende bands gezongen, huwelijken gezongen, backing vocals gedaan en solo gezongen. De studio opnames zijn al klaar waarvoor ik Patrick Schouten van SSR Studio enorm wil bedanken omdat hij met alle begrip en zonder enige twijfel mee heeft willen werken aan Project Zzzingrid. De foto’s voor de voorkant en binnenkant zijn geheel belangeloos gemaakt door FotoGalerie Angelique uit Udenhout.
De CD is nu te verkrijgen. Als u graag een CD van Zzzingrid wilt reserveren en deze goede doelen wilt steunen, kunt u reageren via zzzingrid@famdewitte.nl met uw mobiele nummer en adres , zodat ik een betaalverzoek kan sturen. Voor mensen buiten Oistewijk reken ik € 15,00 voor de CD en € 2.95 verzendkosten.
Mijn dank is enorm.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer