Marathon van Rotterdam lopen voor de ziekte van Parkinson!

Gino Engelen

Opgehaald

2.490
498% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Lieve mensen,

Op 16 april ga ik de marathon van Rotterdam lopen. Dit doe ik om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Door mijn werk in de zorg kom ik steeds vaker in aanraking met patiënten die Parkinson hebben. Helaas is ook mijn moeder afgelopen jaar gediagnosticeerd met deze vervelende ziekte. Hierdoor maak ik van dichtbij mee wat de impact is van deze aandoening. Dit is voor mij een grote drijfveer om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden.

De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische ziekte en treft zowel jong als oud. De verwachting is dat het aantal Parkinsonpatiënten de komende 20 jaar met ca. 50% (!) toe zal nemen. Helaas is er (nog) geen therapie om de ziekte af te remmen of te genezen.

Tijd dus om dit te veranderen! Er wordt momenteel ontzettend veel onderzoek gedaan naar Parkinson. Hiervoor is uiteraard geld nodig om dit te kunnen financieren. Daarom loop ik voor ParkinsonNL. Deze stichting is dé fondsenwerver voor onderzoek naar Parkinson in Nederland. Één van hun vele ambities is het ontwikkelen van een nieuwe therapie zodat de ziekte afgeremd kan worden. Wil jij meehelpen om Parkinson de wereld uit te krijgen? Steun dan mijn actie en doneer via deze link. Heel erg bedankt alvast!

Liefs,

Gino

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer