G

Team H2O in actie voor Parkinson tijdens the Great River Race - London

Geller Agterberg

( Lid van team: Pilot Gig roeiteam H2O - SRV )

Opgehaald

75
1% bereikt van mijn streefbedrag € 5.000
0% Bereikt van mijn doel 37 km

Nog te gaan:

Team H2O van de SRV in Scheveningen roeit in september 2024 de Great River Race in Londen, een roeiwedstrijd van meer dan 400 boten over een lengte van 37 km onder alle bruggen van Londen door op de Thames. Buiten het wedstrijdelement van wat ook wel de
“ Marathon of London on the water “ wordt genoemd, is het voor veel roeiteams een aanleiding om aandacht te vragen voor een goed doel. Dit jaar roeit H2O om geld op te halen voor Parkinson NL, dit omdat twee jaar geleden bij een van de leden van het team Parkinson werd geconstateerd; Joost.

Joost is al meer dan 15 jaar lid van team H2O voor de Scheveningse Roei Vereeniging (SRV) en werd in 2017 Nederlands Kampioen Gigroeien met H2O. Nog steeds draait het team mee in competities, maar nu in de veteranenklasse van onder andere het WCPG (world championship pilot gig) dat een keer per jaar op de Scilly Islands in Engeland wordt gehouden. Als team blijft H2O bij elkaar, ook in mindere tijden, vooral omdat steeds duidelijker wordt dat blijven bewegen en sporten essentieel is om Parkinson zo lang mogelijk het hoofd te kunnen blijven bieden en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Team H2O viert met deze race haar 15 jarig jubileum en dat doen we met z’n allen en u kunt daar aan bijdragen door Parkinson NL te steunen met een donatie.

Als Team H2O hopen we dat de ziekte van Parkinson snel verleden tijd is. Om dat te bewerkstelligen is geld nodig voor onderzoek, veel geld! Steun Team H2O tijdens hun marathon en voor een leven zonder Parkinson. Steun Parkinson NL via DEZE link. Uw donatie is van harte welkom.

Arthur, Jeroen, Peter, Ward, Jan, Martin, Carol, Geller en Joost, Team H20 for ever!

De Great River race marathon ( https://greatriverrace.org.uk )
SRV roeivereniging ( www.zeeroeien.nl )
Gig roeien ( https://youtu.be/uF5uH5Wp4mQ?si=J0dVzyh87rIEObtO ).

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer