REN GEERT REN!

Geert van Nispen

Opgehaald

598
2% bereikt van mijn streefbedrag € 22.000

Nog te gaan:

Mijn moeder heeft de ziekte van Parkinson en inmiddels ook Parkinson-dementie. Parkinson-dementie maakt dat mijn moeder problemen heeft met het ophalen van informatie, trager denkt en spreekt en dat het vermogen tot abstract denken afneemt. Het besef van plaats en tijd is weg, net als het kortetermijngeheugen. Deze ziekte heeft een enorme invloed op haar leven en dat van haar man – mijn stiefvader – die inmiddels fulltime mantelzorger is. Het beperkt in alles. Ze gaat in rap tempo achteruit.

Om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de bestrijding van deze ziekte, kan ik dat natuurlijk het beste op mijn manier doen. Ik ga rennen. Rennen over de GR11 trail door de Spaanse Pyreneeën. Ik ren voor mijn moeder, voor alle anderen met de vreselijke ziekte van Parkinson en voor iedereen die met de gevolgen van deze ziekte te maken heeft. Ik ren voor ParkinsonNL.

De GR11 trail kent naast de lengte van 840 kilometer ook ongeveer 44.000 hoogtemeters. Dat is dus 44 kilometers klimmen en afdalen over de ruige paadjes van de Spaanse Pyreneeën.

Het streefbedrag voor mijn REN, GEERT, REN! actie is €22.000,-. Dat is dus 50 cent per hoogtemeter. Rennend over veelal rotsachtige ondergronden zal ik deze 44.000 hoogtemeters gaan bedwingen. Ik zal over de GR11 vliegen om zo aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte. Ga jij mij steunen en help jij zo mee om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen?

Hoeveel hoogtemeters ga jij doneren aan ParkinsonNL?

Met jouw donatie komen we weer een stapje dichterbij.

 

Liefs, Geert

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer