Moerkapelse Navigate North teams rijden samen tegen Parkinson

Garben van der Velden

Opgehaald

35.865
119% bereikt van mijn streefbedrag € 30.000

Wij, de Moerkapelse Navigate North teams, staan aan de vooravond van een belangrijke missie: (st)rijden tegen Parkinson, de snelstgroeiende hersenziekte ter wereld. Deze meedogenloze ziekte verandert levens ingrijpend en permanent. Zonder onmiddellijke actie zal het aantal mensen met Parkinson tegen 2040 met maar liefst 56% toenemen.

Onze tocht door de adembenemende landschappen van het Noorden is meer dan een avontuur; het is een dringende oproep tot actie. Onze reis staat symbool voor de race tegen de klok om deze slopende ziekte te bestrijden.

De tijd dringt. Elke seconde telt in de strijd tegen Parkinson. Met uw steun kunnen we meer onderzoek financieren, wat essentieel is voor het afremmen, genezen en uiteindelijk voorkomen van Parkinson. Uw donatie vandaag kan letterlijk levens veranderen morgen.

Wij vragen u met klem om ons nu te steunen. Uw bijdrage, hoe klein ook, maakt een enorm verschil. Doneer via moerkapelleinactie.nl en help ons een toekomst zonder Parkinson te realiseren. Volg onze reis en zie hoe uw bijdrage helpt via moerkapelleinactie.nl 

Met ons hart in de strijd en onze 'voeten in de sneeuw', zijn wij vastberaden om een verschil te maken. Maar zonder uw hulp kunnen we dit niet bereiken. Laten we de krachten bundelen en samen deze strijd aangaan. Want parkinson wacht niet, en wij ook niet.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer