De marathon van Eindhoven voor ParkinsonNL

Brahim Zaari

Opgehaald

1.822
36% bereikt van mijn streefbedrag € 5.000
0% Bereikt van mijn doel 42 km

Nog te gaan:

Een vader is op vele fronten een voorbeeld voor een kind, zo ook voor mij. Geluk en vreugde in het leven zijn zijn mantra. Hij is een toonbeeld van kracht, lef, avontuur, oog voor anderen, maar vooral passie voor sport.

 

Totdat in 2013 de diagnose werd gesteld dat hij de ziekte van Parkinson heeft.

 

Op dat moment besefte ik niet dat de weg van mijn vader naar angst, verwardheid, depressies en het verliezen van zijn trots was ingezet. Dat mijn moeder op een tergend langzame manier haar man samen met hun mooie toekomst verliest. Wij als (klein)kinderen ons moeten voorbereiden dat hij er fysiek is, maar er nooit meer echt zal zijn.

En dat het beeld van mijn vader als held altijd zal blijven, maar dat het meer en meer een herinnering wordt.

 

Mijn vader is o zo trots dat zijn passie voor sport op mij is overgewaaid. Daarom ga ik de marathon van Eindhoven lopen op 13 oktober 2024.  En hoe mooi is het om anderen op deze manier te helpen. Wellicht kan Parkinson afgeremd, genezen of voorkomen worden. En worden veel lieve mensen de lijdensweg van mijn vader en zijn geliefden bespaard.

 

Samen kunnen we het verschil maken door bij te dragen aan onderzoek en ondersteuning voor mensen met Parkinson. Jullie steun, in welke vorm dan ook, zou enorm gewaardeerd worden.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer